Banquets

 Banquets


Els nostres aperitius són totalment casolans, cuinats i elaborats el mateix dia de l'esdeveniment o fins i tot in situ, en les seves instal·lacions. 
Els serveis inclouen, el staff necessari, el transport a qualsevol punt de Catalunya, el muntatge i tot el material necessari per al seu consum. 
Els menús són orientatius i representen un exemple, tots ells són modificables i es poden realitzar opcions a mesura de les necessitats de cada servei.

Algunes Propostes 

Menú A:


Benvinguda: 

Copa de cava Brut Naure DO Catalunya Ecològic 

Petits aperitius 


Entrant:

Bombons de foie garapinyats amb torradetes de cristall 

Tàrtar de salmó i alvocat sobre tomàquets cirera confitats 


Plat Fort:

Tronc de bacallà sobre llit d'escalivada. 

Melós de vedella al cabernet Sauvignon amb chalotas confitades 


Postres:

Brownie de xocolata i nous amb maduixes al calvados 


Begudes:

Aigua 

Vi negre, blanc, rosat D.O. Catalunya 


Refrescos:

Cava per a les postres. 

Cafè o fusions.Nuevo párrafo

Share by: