Banquets
Els nostres aperitius són totalment casolans, cuinats i elaborats el mateix dia de l'esdeveniment o fins i tot in situ, en les seves instal·lacions.
Els serveis inclouen, el staff necessari, el transport a qualsevol punt de Catalunya, el muntatge i tot el material necessari per al seu consum.
Els menús són orientatius i representen un exemple, tots ells són modificables i es poden realitzar opcions a mesura de les necessitats de cada servei.
Algunes Propostes
Menú A:
Benvinguda:
Copa de cava Brut Naure DO Catalunya Ecològic
Petits aperitius
Entrant:
Bombons de foie garapinyats amb torradetes de cristall
O
Tàrtar de salmó i alvocat sobre tomàquets cirera confitats
Plat Fort:
Tronc de bacallà sobre llit d'escalivada.
O
Melós de vedella al cabernet Sauvignon amb chalotas confitades
Postres:
Brownie de xocolata i nous amb maduixes al calvados
Begudes:
Aigua
Vi negre, blanc, rosat D.O. Catalunya
Refrescos:
Cava per a les postres.
Cafè o fusions.Nuevo párrafo